Beliebte Posts

Wellness....

Het effect van de behandeling van sport en kruidige berglucht de toppen van de Dolomieten, of een wandeling in de buurt van Merano Plus Vital baden en natuurlijke cosmetica in uw hotel dit alles en nog veel meer wacht u in de wellness en wandelen vakantie in Zuid-Tirol, Italië.
Hier kunt u de culinaire hoogstandjes ervaren op de culinaire avonden en uitstapjes naar de bergweiden en bergrestaurants. Zuid-Tirol biedt Alpine Wellness en rijk aan biologische producten voor uw wellness vakantie in Meran, Bolzano of op het prachtige Karerpass. Hier kunt u zich verheugen op een gezonde en actieve wandelvakantie of unieke skiën in het hart van de bergen
  Dit kan echter worden gezien in de eerste klasse hotel Berg onder meer gebieden in geselecteerde spa-behandelingen met natuurlijke ingrediënten. Laat toegang tot een combinatie van wandelen en wellness, waar u uw lichaam en geest nieuwe energie kan geven. Panoramic rijke routes en trekking regio's in Zuid-Tirol te brengen toeristen een ongeëvenaarde natuurlijke ervaring aan de zuidelijke kant van de Alpen.

Tags:Wellness,effect,

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen